Posts

Showing posts from October, 2016

Νεραιδενιο δαχτυλίδι

Image
Κοιτάξτε τι βρήκα!  Ένα νεραιδενιο δαχτυλίδι στο πάρκο. Ενώ θεωρείται καλή τύχη να το βρεις δεν πρέπει να μπεις μέσα του γιατί μπορεί να προσβληθούν οι νεράιδες! Καλή νεραιδοβδομαδα σε όλους!

Ανθοδέσμη για χρήματα και ευημερία 2, μαγεία των λουλουδιών

Image
Αυτή την εποχή είναι εύκολο να βρείτε Ήλιους.  Όπως καταλαβαινετε είναι κι αυτό φυτό με ενέργεια Ηλίου. Αυτό το λουλούδι φέρει δυνατές ενέργειες θερισμού και χρησιμοποιειται συχνά αυτό τα πέταλα και το λάδι του σε μαγικές εργασίες που σχετίζονται με οικονομική επιτυχία και "άνοιγμα".  Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τα δείτε μπροστά σας πάρτε ένα ματσάκι κατά προτίμηση 4 η 12 και καθώς τα τοποθετείτε με αγάπη στο βάζο οραματίστειτε την επιτυχία και την ευημερία σας. Από εμένα και πάλι χαρούμενα λουλουδισματα!! Να είστε υγιεις, αγαπημένοι και ηλιοφωτισμενοι!!!

Ανθοδέσμη για χρήματα, μαγεία των λουλουδιών

Image
 Είναι γνωστό ότι τα λουλούδια έχουν το καθένα την χρήση του στην μαγεία.  Πέταλα, φύλλα,  γύρη,  σπόροι συλλέγονται συγκεκριμενες μέρες και ώρες, αποξηραινονται, καίγονται,  βραζονται η δένονται ανάλογα με την "συνταγή". Όμως αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό είναι ότι και η απλή σύνθεση μιας ανθοδέσμης έλκει συγκεκριμενες ενέργειες στο σπίτι ή το γραφειο μας.Αν θέλουμε λόγου χάρη να φέρουμε στην ζωή μας έρωτα διαλέγουμε τριαντάφυλλα, λεβαντα και ούτως καθεξης. Εδώ σας έφτιαξα μια ανθοδέσμη για οικονομική ευημερία και τύχη.  Έτσι έβαλα χρυσάνθεμα,  ζινιες,  και βασιλικό που έχουν ενέργεια Ήλιου και συνεπώς φέρνουν πλούτο και χαρά.  Επίσης προσεθεσα δυόσμο και λιλιουμ που έχουν ενέργεια Αφροδίτης στην επίγεια κι επουρανια μορφή της(αν και πολλοί αποδίδουν στα λιλιουμ ενέργειες Σελήνης όπως και στα παραδοσιακά κρίνα)κι έτσι έλκουν υλική αλλά και πνευματική εξέλιξη.  Διάλεξα ροζ αποχρώσεις για γλυκές,  θετικές ενέργειες αγάπης. Εσείς αν θέλετε επιπλέον ενεργειακή ώθηση στ